Toppoint in de regio Dongen, Oosterhout en Tilburg

Berg&Berg Haarbosch is de Toppoint specialist

Berg&Berg Haarbosch is de erkende interieurspecialist voor Toppoint voor de regio Dongen, Oosterhout en Tilburg. Berg&Berg Haarbosch biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Toppoint, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal wanneer u op zoek bent naar gordijnen. Kiest u voor Toppoint, dan kiest u voor de laatste woontrends. Wij nemen uw bewuste keuze voor Toppoint graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Toppoint gordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Berg&Berg Haarbosch

Bekijk de vele mogelijkheden van Toppoint. Berg&Berg Haarbosch biedt u de meest uitgebreide collecties gordijnen in de regio Dongen, Oosterhout en Tilburg

  • Maak uw interieur compleet

    Bij Berg&Berg Haarbosch hebben wij voor u een ruim assortiment aan gordijnen. De Toppoint collectie herkent u aan de rijke stoffen met prachtige dessins, brandvertragende gordijnstoffen en veel kamerhoge in-between stoffen. Een collectie die interieur de ‘finishing touch’ geeft.

  • Eindeloos combineren

    Met gordijnen creëer je je eigen woonwereld, bij Berg&Berg Haarbosch helpen we u daar graag bij. Sommige mensen houden van licht en openheid, anderen vinden in hun huis warmte en beschutting of willen moeiteloos kunnen afwisselen. Met Toppoint gordijnen kunt u eindeloos combineren met kleuren, dessins en structuren.

  • Honderden varianten voor u

    Bij Berg&Berg Haarbosch vinden wij het belangrijk dat iedereen kwalitatief hoogstaande gordijnen moet kunnen verkrijgen in zijn eigen stijl. Met de in eigen huis ontwikkelde collectie heeft u bij Toppoint keuze uit honderden varianten gordijnen. U vindt werkelijk alle structuren, transparanties en dessins.

Onze Toppoint adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Selecteer jouw voorkeur