Sluiten

Gratis online moodboard maken

We hebben een hele handige applicatie gemaakt waarmee u snel een eigen moodboard kunt maken. Het laat u eenvoudig een sfeer neerzetten die u graag in huis zou zien. Met zo'n moodboard als leidraad kunt u aan de slag met het aanpassen van uw interieur!

Vraag de mening van uw Facebook vrienden door uw moodboard te delen of vraag het professionele - maar vrijblijvende - advies van Berg&Berg Haarbosch. Veel plezier!


Online moodboard maken

aan de hand van de vijf woonstijlen van NL Label.

Berg&Berg Haarbosch heeft met het eigen huismerk NL Label 5 woonstijlen ontwikkeld die een goede basis vormen voor het online moodboard maken. Bekijk de stijlen hieronder en ga daarna zelf aan de slag met het moodboard.

 • Woonstijl Basic&Puur

  Een inrichting die teruggebracht is tot de essentie. Met eerlijke, liefst natuurlijke materialen en heldere constructies. Geen overdaad, maar eenvoud, met wel soms een speelse twist. En een kleurenpalet waarop wit- en grijstinten de overhand hebben. In een Basic&Puur interieur mag geleefd worden, een mix van woonstijlen. Rechte lijnen met hout, beton en linnen als materialen. Veel uni's, gestreepte stoffen en grafische prints.

  Naar de moodboard-app
 • Woonstijl Modern&Design

  Objecten, zoals een meubel, een lamp of een kunstobject, die tot het minimum - hun geraamte - zijn teruggebracht. Scherpe contrasten en contouren. Eindeloos herhaalde, haast hallucinante geometrische patronen. En veel grafisch zwart en wit met bijvoorbeeld lekker hard blauw of geel.

  Naar de moodboard-app
 • Woonstijl Industrieel&Vintage

  Buizen, constructies, stalen raamkozijnen, het patina van intensief gebruik en ouderdom: het hoeft niet verbloemd, verdoezeld of bekleed te worden. Want juist door het zo kaal mogelijk te tonen ziet u het fraaie lijnenspel, de ritmiek en de schoonheid van alles wat echt en functioneel is.

  Naar de moodboard-app
 • Woonstijl Landelijk&Lifestyle

  Een beetje klassiek, maar lekker nonchalant en niet stijf of streng. En vooral heerlijk comfortabel. Dus met flink wat kussens en behaaglijke plaids, zelf gekwaste nachtkastjes en kaarsen als sfeermaker en een natuurlijk kleurenpalet. Het Franse platteland en brocante als inspiratiebron.

  Naar de moodboard-app
 • Woonstijl Stijlvol&Klassiek

  Vergeet het strenge donker eiken dat vroeger voor klassiek doorging. Hier gaat het om een romantische, lichte en bijna lieftallige woonstijl. Vol vrouwelijke elegantie, met romig wit, tere pasteltinten en ragfijne bloemdessins. Gecombineerd met een enkele vondst uit de brocante, kant of fijne weefsels.

  Naar de moodboard-app

Liever samen een moodboard maken? Ik help u graag!

Willy
Interieurstyliste

Adres

Noorderlaan 15
5102 BA Dongen

Contact

0162-322515
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag09:00 - 16:00
ZondagGesloten


Ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.