ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

Alle actuele aanbiedingen bij Berg&Berg Haarbosch.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Luxaflex Inspiratie Magazine

Laat je inspireren op het gebied van Luxaflex® en ontdek alle nieuwste tips en trends! Lees hier het Luxaflex® Inspiratie Magazine. Van vouwgordijnen tot jaloezieën en van horren tot plissé gordijnen. Met een product van Luxaflex® weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Luxaflex® staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor personalisering. Je kunt jouw Luxaflex® product helemaal naar smaak aanpassen. Bij Berg&Berg Haarbosch hebben we niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Luxaflex®, maar ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe binnenzonwering.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-04-2019

NL Label PVC Kemi en Dale All-in gelegd €49,-

In de hele maand maart krijg je de NL Label PVC vloer Kemi en Dale All-in gelegd €49,-. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-04-2019

4e NL Label jaloezie kado

Haal extra privacy in huis met de NL Label aluminium horizontale jaloezieën en ontvang deze maand elk 4e product kado! Je krijgt van ons de hele maand het voordeligste product kado, zo wordt nieuwe zonwering wel heel voordelig!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-04-2019

NL Label magneetframe 15% korting

Nieuw! NL Label magneetframe met 15% korting

bekijk de actie